Fa'afeiloa'i ma le alofa le Konesula Sili a Etiopia i Shanghai i le Huaihai Holding Group

I le aso 4 o Me, 2021, na asiasi atu ai Mr.Workalemahu Desta, Consul General o le Federal Democratic Republic of Etiopia i Shanghai i le Huaihai Holding Group.O Mrs.Xing Hongyan, Pule Sili o Huaihai Global, Mr.An Guichen, Pule Sili Fesoasoani, ma Mr. Li Peng, Faatonu o le International Trade Center na taliaina ma le mafanafana le malo ma sa i ai ni talanoaga loloto ma ia.

Leai ni tusitusiga maualuga ua saunia mo lenei ata

Na asiasi muamua le Konesula Mr.Desta i le fale fa'aaliga oloa auina atu i fafo, fa'asalalauga fefa'ataua'iga i fafo ma fa'asalalauga tu'uina atu i fafo o Huaihai Global, ma sa i ai se malamalama'aga auiliili o le gaosiga, su'ega, afifiina ma le tu'uina atu o ta'avale fa'atau atu a Huaihai. Consul General Mr.Desta atoatoa. viia ma fa'amautu le tu'ufa'atasiga tu'ufa'atasia, fa'atau atu oloa su'esu'ega ma atina'e gafatia o Huaihai Holding Group.

Leai ni tusitusiga maualuga ua saunia mo lenei ata

I le talanoaga talanoaga talanoaga na sosoo ai, Mrs.Xing, faailoa atu lona faafeiloaiga warthly mo le asiasiga a Mr.Desta, na ia faaalia le kamupani malo i le faafouga oloa, localization pisinisi, le fausiaina falegaosimea i fafo, tuufaatasia o punaoa o le lalolagi, ma isi vaega o ausia. faaalia foi le atugaluga o Huaihai mo le maketi Aferika aemaise maketi Etiopia ma le faamoemoe galulue faatasi, ua faamoemoe Huaihai e tuuina atu Etiopia ma e oo lava i tagata Aferika e sili atu tulaga maualuga ma oloa faapolofesa, tekinolosi ma fofo lautele.

Leai ni tusitusiga maualuga ua saunia mo lenei ata

Na faafetaia e le Konesula Sili Mr.Desta ia Huaihai International mo lona taliaina mafanafana ma faailoa atu le tulaga faavae o Etiopia, faapea foi ma faiga o le toefuataiga i fefaatauaiga i fafo, tuufaatasia faaitulagi ma le siosiomaga o tupe teufaafaigaluega i tausaga talu ai. i Shanghai, o lana misiona o le fausia lea o se alalaupapa i le va o pisinisi Aitiope ma Saina ma faʻalauteleina le atinaʻe masani. Ua naunau o ia e tuʻuina atu le lagolago mo Huaihai Holding Group e suʻesuʻe le maketi a Etiopia ma Aferika, ma faʻamoemoe e mafai e Huaihai ona aumaia le tele o oloa taʻavale maualuga. i Etiopia, ina ia faʻaleleia le siosiomaga femalagaaʻi o tagata i le lotoifale ma le lelei o le olaga o tagata Aferika.

Leai ni tusitusiga maualuga ua saunia mo lenei ata

O Etiopia o loʻo i ai se talaʻaga umi ma faʻaauau le faʻalapotopotoga o le 3,000 tausaga, o se tasi lea o atunuu tutoʻatasi pito i leva o le lalolagi o loʻo i le itu i sasae o Aferika, o le teritori o le Abyssinia Plateau matagofie, ua taʻua o le "taualuga" o Aferika.I le avea ai o se atunuu taua i luga o le auala "One Belt And One Road", o Etiopia e le gata o se tufatufa taua mo atunuu tuaoi, ae o se pailate foi ma se atunuu faʻataʻitaʻiga mo le galulue faʻatasi a Saina ma Aferika. felagolagomai tau tamaoaiga ma fefaatauaiga.I tausaga talu ai nei, na faia ai e atunuu e lua fefaʻatauaʻiga faifaipea i fefaʻatauaiga & turisi ma fiafia i avanoa lautele mo le galulue faʻatasi i le lumanaʻi.

Leai ni tusitusiga maualuga ua saunia mo lenei ata

Faatasi ai ma le fefaʻatauaʻiga, o le a tuʻuina atu e Huaihai Global le taʻaloga atoatoa i le faʻaogaina o pisinisi a le vaega e ausia ai le "fefaʻatauaʻiga lua" atinaʻe atoatoa, ma e le gata ina tuʻuina atu le maualuga o oloa taʻavale i Etiopia, ae o le a faʻafeiloaʻi foi le kofe & paʻu & fugalaau na gaosia i Etiopia i Saina e ausia. manuia felagolagomai ma manumalo-manumalo taunuuga e faia ai le tele o sao i le tulaga o le tamaoaiga & agafesootai atinae ma faigauo i le va o atunuu.


Taimi meli: Me-05-2021