O Huaihai Global ma Southeast Asia Merchants ua amatalia se Vaega Fou o le Galulue Faatasi

Talu ai nei, na asia ai e le aufaipisinisi Asia i Sautesasae le matou kamupani mo fefaʻatauaiga ma suʻesuʻega.O Ms. Xing Hongyan, Sui Peresetene o Huaihai Holdings Group ma le Pule Sili o le International Development Platform, na taʻitaʻia le au taʻitaʻi a Huaihai Global e faʻafeiloaʻi ma le mafanafana le aumalaga.

1logo

I le taimi o talanoaga, sa auai itu uma e lua i suʻesuʻega loloto e uiga i le gaosiga ma le faʻatau atu o faʻataʻitaʻiga o taʻavale laiti, faʻapea foʻi ma faʻataʻitaʻiga fesoasoani mo le galulue faʻatasi.I le taimi lava e tasi, sa i ai le tele o talanoaga e uiga i le tulaga o loʻo i ai nei o pisinisi taʻavale laiti, faʻasologa o le atinaʻe i le lumanaʻi, ma le faʻalauteleina o pisinisi i le maketi a Asia i Sautesasae.

DSC01403_副本logo

Mulimuli ane, na asiasi atu ai le aumalaga a Asia i Sautesasae i le faleaoga o oloa gaosi oloa mai fafo, fale fa'aaliga o oloa, faleaoga pusa ta'avale malosi fou, ma le nofoaga e fa'aalia ai oloa.Sa latou fa'afetaia'ia le fa'atekonolosi fa'atekonolosi a la matou kamupani, fa'atonu fa'agasolo, ma le tufuga.I le maeʻa ai o aso e lua o fesoʻotaʻiga maeʻaeʻa ma feutagaiga, na ausia e Huaihai Global ma le aufaioloa Asia i Sautesasae se faʻamoemoega faʻatasi.


Taimi meli: Aukuso-18-2023