Fefa'ataua'iga i totonu o le atunu'u "veterans" ua amatalia se malaga fou i le sami!

"E le gata o se avanoa e faʻaleleia ai ma faʻamalositino aʻu lava, ae o se avanoa foi e sili atu ai le sao i le kamupani", o le tala lea a Yang Jieyong, o le na taunuu i Uganda i se malaga faapisinisi talu ai nei.

信图片_20230518162457

Talu mai lona auai i le Vaega i le 2006, ua galue ma le filiga Yang Jieyong i lona tulaga, ma saofagā i le maketi i totonu o le atunuu mo le silia ma le sefulu tausaga.Ina ia tali atu i faiga faavae a le vaega o le "alu i fafo", na suia ai Yang Jieyong mai le "veteran" o fefaatauaiga i totonu o le atunuu i se "tagata fou" o fefaatauaiga i fafo, ma tuu lona poto masani ma le malosi i le "fanua fou" o le faalauteleina o maketi i fafo. .

I le taimi lava e tasi, o loʻo ia iloa lelei foʻi le faʻaputuina o le poto masani i galuega ma tomai na ia aʻoaʻoina ma le tele o le le lava, e tele naua mea e tatau ona aʻoaʻoina, lea e avea ai foi o ia ma suiga lelei i le fuafuaga o le atinaʻeina o le olaga.

I le taimi o lenei malaga faapisinisi i Uganda, e le gata na asiasi Yang Jieyong i paaga a Huaihai International, ae sa ia suʻesuʻeina ma le malosi le maketi i le lotoifale, ma suʻesuʻeina avanoa pisinisi uma e tusa ai ma ona tausaga o le poto masani i fefaʻatauaʻiga i totonu o le atunuʻu, ina ia mafai ona saofagā i lona lava malosi tauagafau. ia fa'aleleia atili le fa'asoa o maketi i fafo ma fa'atauga.

I le taimi o le fesoʻotaʻiga ma tagata Ugandan, e le gata ina malamalama Yang Jieyong i manaʻoga o tagata faʻaoga i le lotoifale ma a latou faʻamatalaga i luga o oloa, lea na faʻavaeina ai se faavae mautu mo le faʻaulufaleina mai o oloa mulimuli ane, ae na ia lagona ai foi le faigofie, naunautai ma le faauo o tagata i le lotoifale.未命名

O le faagasologa o malaga faapisinisi o le faagasologa foi lea o le aoaoina.I le faagasologa o le malaga faapisinisi, e aoteleina pea e Yang Jieyong lona poto masani ma taumafai e faaleleia ona tomai faapolofesa.I totonu o lona loto, o loʻo ia te ia se malosi e le mafai ona faʻatoʻilaloina, lea na ia faʻatutuina ai le sini mataʻutia o le faʻateleina ma le malosi o Huaihai Global i le maketi i fafo ma nofoia le tulaga faʻatau oloa i totonu o pisinisi, lea e atagia mai ai le naunautaiga ma le talitonuga o Yang Jieyong o se tagata faigaluega Huaihai. .

O Yang Jieyong ua na'o se tama'i la'ititi o le "auva'a i fafo" a Huaihai Global.I le taimi nei, o le tele o 'au mai le Huaihai Global o loʻo asiasi atu i Europa i Sasaʻe, Asia Tutotonu, Asia i Saute ma Asia i Sautesasae i malaga faʻapisinisi, ma le tele o isi 'au ua sauni e o, ma saofagā lo latou malosi i le atinaʻeina o le Huaihai Global i fafo!

未命名


Taimi meli: Me-22-2023