Zhang Chao, Fa'atonu o le Vaega o Su'esu'ega Atina'e a le Fono Fa'aitumalo a Jiangsu mo le Fa'alauiloaina o Fefa'ataua'iga Fa'ava-o-malo, ma lana aumalaga na asiasi atu i le Huaihai Holding Group mo se asiasiga ma le ta'ita'iga.

1

I le aso 16 o Aukuso, na asiasi atu ai Zhang Chao, le Faʻatonu o le Matagaluega o Suʻesuʻega Atinaʻe a le Fono a le Itumalo o Jiangsu mo le Faʻalauiloaina o Fefaʻatauaʻiga Faʻavaomalo, ma lana aumalaga na asiasi atu i le Huaihai Holding Group mo se asiasiga i luga o le nofoaga ma fefaʻatauaʻiga. O le autu o le asiasiga ina ia maua se malamalamaga loloto i le atinaeina o pisinisi a le kamupani i fafo ma tuuina atu le lagolago ma fautuaga e faatatau i luitau o loo feagai ma le faalauteleina o maketi faavaomalo. O le vaega na faʻatasi ma le Sui Peresetene Xing Hongyan ma le pulega o kamupani talafeagai.

2

O le aumalaga, na taʻitaʻia e le Faʻatonu Zhang Chao, na muamua taʻamilo i le aʻoaʻoga faʻapisinisi a le kamupani i fafo. E ala i le matauina o le faagasologa o le gaosiga i luga o le nofoaga, na latou maua ai se malamalamaaga auiliili o le gaosiga o faiga a Huaihai ma le lelei o oloa. Na latou fa'afetai tele i faiga fa'ata'atitia a le Huaihai Holding Group, fa'atonuga lelei, ma le malosi o le fa'afouina o oloa.

Ina ua maeʻa le taʻamilosaga, na faia ai e itu e lua se fonotaga faʻatalanoa i le fogafale lima o le Huaihai Cross-border E-commerce Headquarters Industrial Park. I le taimi o le fonotaga, na tuuina atu ai e le Sui Peresetene Xing Hongyan i taitai asiasi se vaaiga lautele auiliili o le atinaeina o pisinisi i fafo a Huaihai, o galuega autu o loo i ai nei, ma luitau o loo latou feagai. Fa'atonu Zhang Chao fa'aalia le fa'atagaga malosi mo taunu'uga a le Huaihai Holding Group i le atina'eina o pisinisi fa'avaomalo i tausaga ua mavae. Na ia tuuina mai foi ni fautuaga aoga mo le foia o luitau patino e feagai ma le faalauteleina o le pisinisi a Huaihai i fafo. E le gata i lea, na ia faʻasoa se faʻasologa o fuafuaga ma faiga faʻavae lagolago na faʻatinoina e le Jiangsu Provincial Council for the Promotion of International Trade e faʻalauiloaina le faʻavaomaloina o pisinisi, faʻamalosia le manaʻoga mo itu uma e lua e faʻaauau le faʻamalosia o faʻamatalaga faʻamatalaga ma fesoʻotaʻiga punaoa.

O lenei asiasiga e le gata o le faʻaalia o le faʻalauiloaina o pisinisi faʻavaomalo a Huaihai ae o loʻo atagia ai foʻi faʻamoemoega o vaega taʻitaʻi, e pei o Fono a le Itumalo ma Itumalo mo le Faʻalauiloaina o Fefaʻatauaʻiga Faʻavaomalo, mo le atinaʻeina o Huaihai i le lumanaʻi. I le va'ava'ai i luma, i lalo o le ta'ita'iga ma le lagolago a nei iunite, o le a fa'aauau pea ona fa'alolotoina e le Huaihai Holding Group le fa'atulagaina o maketi i fafo, fa'aleleia atili le fausiaina o fa'ailoga ma le fa'atauva o maketi, ma fa'ateleina le fa'aogaina o ona malosi e tali atu ai i avanoa ma lu'itau o maketi o le lalolagi, e saofagā i le fa'alauteleina o le lalolagi. o pisinisi a Jiangsu.

(Sa auai foi Liu Lei ma Xu Junjie, Ulua'i Ulua'i Aufaigaluega Autu o le Matagaluega o Fefa'ataua'iga Fefa'ataua'iga a le Fono a le Itumalo o Jiangsu mo le Fa'alauiloaina o Fefa'ataua'iga Fa'ava-o-malo; Wang Yongfeng, Sui Peresetene o le Fono a Xuzhou mo le Fa'alauiloaina o Fefa'ataua'iga Fa'avaomalo; Wang Hao, Sui Faatonu o le Matagaluega o Pisinisi Atoa Jia Xiaoqiang, Ulua'i Ulua'i Aufaigaluega a le Matagaluega o Pisinisi Mauatele ma ta'ita'i talafeagai mai le Ofisa o Pisinisi Sone o le Tamaoaiga ma Tekinolosi a Xuzhou.)


Taimi meli: Aukuso-19-2024