Ua fa'aalia e Huaihai Holding Group i le Fa'aaliga lona 14 i Fafo Tupe Fa'afaigaluega

0

I le aso 27 o Me, na tatala aloaia ai le 14th China Overseas Investment Fair i le Beijing National Convention Center. O le Huaihai Holding Group na faia se foliga mataina, ma avea ma se tasi o autu autu o le mea na tupu.

1

(Swipe agavale po'o taumatau e va'ai atili)

I le avea ai o se atinaʻe taʻutaʻua i le filifili alamanuia taʻavale laiti malosi, ua faʻatūina e le Huaihai Holding Group se fale faʻapitoa mo oloa eletise fou. Fa'atasi ai ma ana taunu'uga fa'atekonolosi fa'atekonolosi ma filosofia o le atina'e lanu meamata, na vave ona fa'atosina mai ai le to'atele o tagata na auai, ma avea ai ma fa'ailoga o le fa'aaliga. I luga o le fale talimalo, na asiasi atu ai Peresitene He Zhenwei o le China Overseas Development Association ma le Taitaifono o le Vaega An Jiwen, faatasi ai ma le tele o amepasa, ma faʻafetai tele i oloa fou malosi na faʻaalia e Huaihai.

2
(Peresitene He Zhenwei ma le ta’ita’ifono o An Jiwen o lo’o asiasi atu ile falefa’asalalau ma nisi o amepasa)

I le taimi o le mea na tupu, na auai malosi le Huaihai Holding Group i faʻasalalauga faʻavaomalo tulaga maualuga. Na auai le Taitaifono An Jiwen ma le Sui Peresetene Xing Hongyan i le Eurasian Investment and Cooperation Forum ma le China-Europe Railway Express Roundtable. I le faʻaaogaina o nei faʻasalalauga faʻaitulagi tulaga maualuga, na latou faʻamalamalamaina maeʻaeʻa le malosi atoatoa o le vaega, fuafuaga faʻava-o-malo e vaʻavaʻai i luma, ma le faʻataʻitaʻiga o le galulue faʻatasi faʻavaomalo faʻavaomalo, manumalo-manumalo i paʻaga i le lalolagi, faʻaalia le tulaga faʻamalosi a Huaihai Holding Group ma fuafuaga mamao i totonu. le tulaga o le tuufaatasia o le tamaoaiga o le lalolagi.

3
(Sa saunoa le Taitaifono An Jiwen i le Eurasian Investment and Cooperation Forum)

4
(Sa saunoa le Sui Peresetene Xing Hongyan i le Laufa'asalalau Fa'asalalau a Saina-Europa)

Ina ia faʻalolotoina le galulue faʻatasi, o le Taʻitaʻifono o An Jiwen na ia faʻafeiloaia fonotaga taʻitoʻatasi ma amepasa. O le fa'amoemoe o le fa'alauteleina lea o le femalamalamaa'i ma le fa'atuatuaga e ala i talanoaga tu'usa'o maualuga ma su'esu'e atili avanoa fa'ava-o-malo. I le taimi nei, o le au pisinisi a Huaihai i fafo na faʻatautaia se faasologa o fefaʻatauaʻiga pisinisi taʻitoʻatasi, faʻafesoʻotaʻi lelei ma paʻaga e ono mafai ma faʻavaeina se faavae mautu mo le faʻalauteleina o maketi faavaomalo i le lumanaʻi.

5
(Fesoasoani a le amepasa ta'ito'atasi)

O le fa'aaliga manino a le Huaihai Holding Group i le Fa'aaliga o Tupe Fa'atau i fafo, e le gata na fa'aalia ai lona malosi fa'atekonolosi ma le gafatia tau maketi i le vaega fou o le malosi, ae sa fa'amausaliina ai fo'i lona tulaga o se atina'e ta'imua a Saina ua fa'alauteleina i fafo. I le lumana'i, o le a fa'aauauina pea e Huaihai ana taumafaiga fa'ava-o-malo ma faia se sao sili atu ona taua i le fa'alauiloaina o le suiga o le tamaoaiga o le lalolagi.

640


Taimi meli: Me-28-2024