Huaihai Ta'avale Owner Tala: Le Tagata Femalagaa'i Sa'oloto o Ta'amilo i Fa'afanua o le Taulaga o Amerika

0

I totonu o Amerika, o le taʻitoʻatasi ma femalagaiga lelei e pei o masaga, faʻatasi e faʻapipiʻiina tala faʻamalosi o tagata faʻaonapo nei. I le fatu o lenei tulaga pisi, na fausia ai e le tagata suʻesuʻe i le taulaga o Jason se sootaga e le mafaagaloina ma le uila uila eletise Huaihai HIGO, lea e le gata o lana soa faamaoni mo le faimalaga i aso uma ae o lana paaga malosi foi i le fiafia i le pao o le olaga i le taulaga.

1
Tulaga fe'avea'i i luga o auala Amerika

O Jason, o se tusitala tuto'atasi e matua fiailoa, e ta'ita'ia se olaga i aso uma e pei o se ie lanu felanulanua'i ua lalagaina i fa'atalanoaga, fegalegaleaiga fa'aagafesootai, ma malaga i le taulaga i maa taua. Ae ui i lea, o le pisi o feoaiga ma tulaga le mautinoa o auala e masani ona faʻalavelave ai le ala faʻatulagaina a lenei tagata malaga i le taulaga e pei o se afa faʻafuaseʻi. O le mea lea, na te manaʻomia faʻanatinati se auala o felauaiga e mafai ona maua ai se poto masani femalagaiga faʻapitoa ma faʻafetaui lelei ma lana paʻu galue faʻafuaseʻi.

2

Na ave e Jason le HIGO i tulimanu o le taulaga

O le uila uila eletise Huaihai HIGO, faʻatasi ai ma lona faʻavasegaina o pasese ma le mataʻina o le feʻaveaʻi, ua ulufale atu ma le agalelei i le lalolagi o Jason, ma faʻapipiʻiina se fofo lelei mo ia. E pei o se tautai ta'avale i totonu o le vaomatua i le taulaga, o le HIGO e fa'agasolo malie i totonu o le vevesi ma le vevesi, ma fatuina ni taimi fiafia o femalagaaiga ma lona mafanafana ma le manaia o le siosiomaga pasese.

Ua faateia Jason i le mauaina o talosaga a le HIGO e sili atu nai lo mea e manaʻomia mo femalagaaiga a le tagata lava ia ma faia se sao e le mafai ona suia i ana fegalegaleaiga lautele. Pe o le aveina o uo mo faʻatasiga poʻo le avea o se nofoaga le tumau mo mea laiti, o le HIGO e faʻatautaia uma ma le faigofie, ma avea ma totonugalemu o le gauai ma lona matagofie tulaga ese.

3
Ua sauni Jason ma uo mo se pati

I aso nei, o le HIGO ua matua'i mauaa lava i le olaga o Jason, ma avea ma se soa taua i ana malaga i le taulaga. E le gata ina fa'aleleia e le HIGO le lelei o femalagaaiga a Jason, ae na fa'aosofia ai fo'i lona mana'o loloto ma le fa'anaunau e su'esu'e toto'a o le taulaga. O le tala a Jason ma le HIGO o loʻo faʻaalia manino ai le aoga ma le faʻaogaina o le faʻailoga o le Huaihai i le olaga i le taulaga, ma faʻapupulaina atili ai le gauai.

Matou te talitonu mausali o le Huaihai brand, o loʻo faʻatusalia e oloa faʻatauvaʻa e pei o le HIGO, o le a faʻaalia i Amerika atoa, faʻaopoopo atili ai le susulu mataʻutia i le gaosiga fou a Saina i luga o le tulaga faavaomalo.


Taimi meli: Apr-26-2024